søndag 13. juli 2014

Knappedilemma..

Jeg trengte nye knapper til en jakke som har lagt lenge å bare ventet på å få bli ferdig. Men knapper er ofte vanskelig synes jeg, og jeg må ofte tenke litt over saken før jeg bestemmer meg.


 Jakken har ikke mindre enn ni knappehull, så ut å kjøpe nye knapper måtte jeg siden jeg ikke har det store utvalget av så mange like knapper. Når sant skal sies så hadde jeg allerede kjøpt knapper til jakken for lenge siden, men jeg var ikke helt fornøyd med valget. Så da jeg kom over billige bokser med knapper på Europris slo jeg til og kjøpte to bokser, i et håp om at det måtte jo være ni like knapper der.. og så feil kan man altså ta.  Knapt nok to og to like, men for det aller meste bare en av hver sort.. og absolutt mest av de minste knappene som er på 0,5 cm! Og hva i all verden skal jeg med det? Bare ha én knapp i jakkene framover? Evt ni ulike knapper? Eller hva med å brodere én-øyde monstre på alle strikkeplaggene? Jaja, sånn kan det altså gå.. Jakken får nok ligge litt til på vent i påvente av knapper, mens knappelageret mitt er økt betraktelig med ubrukelige knapper.. Godt å ha en lillemor i hus som er over gjennomsnittet interessert i knapper. Det er ihvertfall god læring i sortering etter strørrelse, farger  og antall knappehull.  Ingenting er så gale at det ikke et godt for noe!


4 kommentarer:

 1. Knapper er gøy! Men en av hver sort er litt kjedelig ja ... Har også en del knapper liggende som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med. Godt de kommer til nytte likevel hos deg da :)

  Kjempefin dress i headeren din (og forrige innlegg), forresten!

  SvarSlett
 2. Auda! Jeg har et lignende glass fra Panduro, med drøssevis av fargeglade plastknapper. De kommer til å overleve meg, siden jeg ikke strikker nok som bare skal ha en knapp, og det i sterke farger;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe.. Ja, man kan lure på hvem som sitter å fyller i de boksene med bare en og en like.. Jeg tror nok de boksene jeg fikk med meg er resteknapper fra diverse, det var ikke engang alle knappene som hadde hull.. Jeg har nok lært at å gå for fristelsen med å kjøpe bokser med knapper bør jeg stå over..

   Slett