tirsdag 6. januar 2015

søt sommertopp = fin juletoppDenne fine toppen ble ferdigstilt i romjulen. Oppskriften er hentet fra pickles og heter søt sommertopp (men fungerer også fintfint som juletopp..) Det er ikke lillemor som er den heldige mottaker denne gangen. Toppen blir lagt i gavekassen og kanskje det dukker opp en liten snuppe som får den senere. 


Toppen passer nok som kjole fra str 3-6 mnd, videre som tunika og etterhvert topp/vest før den blir for liten rundt 3 år. Toppen er litt knapp til 3-åringen her i huset, som forøvrig syntes det var helt greit å bli tatt bilde av med en pepperkake som bestikkelse..Strasshjertet er pynt fra en bryllupsinvitasjon, og som jeg tok vare på i tilfelle jeg skulle få bruk for den. Og den ble jo veldig søt! Knappen bak er bare en enkel lys knapp.Dette var en gøy og rask topp å strikke. 


 Jeg likte veldig godt strukturen, men den kom ikke helt til sin rett på bildene. 
Fargen er en dyp julerød,


Eventuelt kan man bruke toppen som julepynt! Den har nemlig hengt over strikkestolen i stuen en stund og pyntet opp hos oss.

(gratis i str 10-12 år)
Garn: Drops Babysilk alpakka
Farge: Dyp rød
Pinner: 3 og 3,5
3 kommentarer:

 1. Så fin den ble! Det er vanskelig å gjengi fargen skikkelig på bilder (i alle fall om vinteren!), men Drops Baby Alpaca Silk har en helt nydelig rødfarge :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er ikke så lett å ta bilder nå på vinterstid! Heller ikke av en 3-åring som ikke står i ro.. ;)

   Slett
 2. For en nydelig vest! Takk for tips til oppskrift:)

  SvarSlett