søndag 11. januar 2015

Nye, gode, varme luer!

Nye, gode, varme luer!


Tre nye luer, en til lillemor, en til fetteren og en til kusinen. Alle er strikket etter egen oppskrift på pinne 4 og 4,5. Det begynte med at lillemor trengte en ny, litt pyntet lue, og siden den var så kjapp å strikke så måtte jeg strikke to til.. 


Den lilla er strikket med dobbel tråd babyull og dobbel perlestrikk. Pyntet med en heklet blomst, og en perleknapp. Det var veldig lenge siden jeg hadde heklet sist, men jeg fant en veldig enkel og grei blomst på YouTube.


Den grå luen er strikket med enkel tråd Nepal og struktur strikk. Jeg prøvde litt forskjellige strukturer før valget falt på denne, da synes jeg luen ble passelig guttete. 


Den rosa luen er strikket med dobbel tråd babyull og med dobbel perlestrikk. Den er litt mindre enn de to andre luene, og passet perfekt til lille kusinen til lillemor som er 8 mnd. Jeg plukket opp masker på innsiden av kanten på ribbestrikken med pinne 3, og strikket enkel ribbestrikk samtidig som jeg felte én maske på hver side og så avsluttet med i-cordsnorer.


Oppskrift: min egen 
Garn: Lilla og Rosa - babyull lagt dobbelt, Grå - Drops nepal
Pinner 4 og 4,5 (+3 på den rosa)
4 kommentarer:

 1. Kjempefine luer i nydelige farger♥ Også gjorde det seg veldig med litt pynt på.
  Så flink du er!

  SvarSlett
 2. Utrolig søte luer! Synes de passet godt sammen, selv om både farger og struktur er forskjellig :)

  SvarSlett
 3. Nydelige luer med fine detaljer!

  SvarSlett