lørdag 19. april 2014

Bellatrøyen


I fjor sommer strikket jeg Bellatrøyen til lillemor. Hun trengte en fin, men enkel jakke som kunne brukes til hverdags og pynt. Valget falt naturligvis på Bellatrøyen fra Babystrik på pinde nr 3 av Lene Holme Samsøe.
Garnet har holdt seg veldig godt, og etter å ha vært brukt mye i barnehagen gjennom hele høsten og vinteren så har den nesten ikke nuppet seg i det hele tatt.


 Jeg er veldig fornøyd med jakken, men synes den er altfor vid i halsen. Dersom jeg skal strikke den igjen så kommer jeg nok til å gå ned 6 masker i mønsterrapporten for å få en mer tettsittende hals. Mønsteret er helt nydelig, og den passer like godt til nyfødt som til småjenter og litt større jenter.


Jeg har også strikket denne jakken i naturhvit til en liten nyfødt som kommer til verden om noen dager, og jeg valgte da å strikke den to mønsterrapporter mindre enn minste størrelsen for at den skal passe perfekt som hentesett når lille prinsessen skal hjem fra sykehuset. Bilde kommer senere.Mønster: Bellatrøye, babystrik på pinde nr 3 av Lene Holme Samsøe
Garn: Panda babyull i lys mellomgrå
Knapper: Perlemorsknapper
Pinner: 3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar