søndag 5. oktober 2014

Bella bolero


Enda en Bella er ferdig. Denne gangen var det egentlig en bestilling på en babyjakke i str 3-6 mnd, men som altså ble litt for stor for mottaker på 2 måneder. Jeg gikk opp en pinnestrørrelse (3,5) og strikket i vei. Men jeg oppdaget ganske fort at det ville bli altfor stor for den lille frøken. 


Dermed ble det ny bolero til lillemor. Hun var i grunnen veldig fornøyd, og det var jeg og. Den blir veldig god å ha til alle bursdagsbesøk og julebesøk framover! Kjekt med hjemmestrikkede pyntejakker.


Jakken er altså strikket på pinne 3,5 og str 3-6 mnd, men med ekstra lengde på ermer og bol. Jeg økte ikke så mye til ermene, siden jeg ikke ønsket "puffete" ermer som det er i oppskriften, men heller litt mer inntilsittende ermer.


Knappene vises ikke så godt på bildet, men er veldig fine pynteknapper. Jeg vurderte fram og tilbake om jeg skulle ha knapper hele veien ned, men kom vel fram til at det ble finest med bare tre helt øverst. 


Neste prosjekt blir altså en mindre versjon med lengre ermer..


Oppskrift: Bella bolero av Lene Holme Samsøe
Hefte: Babystrik på pinde 3
Garn: Dale Alpakka
Farge: Natur
Pinner: 3 og 3,5
Størrelse: 3 år

5 kommentarer:

 1. Kjempe søt ble den. Ikke så dumt med feil strikkefasthet når en oppdager det før :)

  SvarSlett
 2. En veldig fin Bella! Godt at den passet til lillejenta. Lykke til med neste :)

  SvarSlett
 3. Så fin den ble! Flaks for datteren din at du bommet på strikkefastheten ;)

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer :-) Ja, det er aldri så dumt at det ikke er godt for noe! Så sånnsett er det jo veldig greit å bomme på strikkefastheten ;-)

  SvarSlett