mandag 8. september 2014

Nydelig Floratopp


En nydelig Floratopp er akkurat ferdig.. Phuu.. Det var litt av et arbeid! 


Her gjaldt det å ha tungen rett i munnen mens man strikket, og tv-titting måttes settes på pause når mønsteret skulle strikkes.. Jeg synes rett og slett dette var var et vanskelig mønster! Og heldigvis gjorde jeg veldig lite feil, måtte bare rekke opp èn gang noen runder.. Utfordringen da var at det ikke var så lett å finne igjen hvor jeg var i mønsteret. Men det er jo veldig kjekt å strikke når resultet ble så bra!


Toppen var tiltenkt lillemor i huset her, men dessverre syntes jeg ikke at den ble noe fin til henne. Det ble for mye mønster foran, den var akkurat litt for liten og den grå fargen opp mot ansiktet ble bare grått og trist.. Og det er jo trist når jeg har lagt så mye arbeid ned i den! 

Men det er jo kjekt å få litt utfordringer og lære litt nytt, så får det heller bare være at den nydelige toppen legges i gavekassen i påvente av en annen søt liten jente.


Garn: Pickles pure wool
Farge: Røyksignal
Pinner: 3,5

6 kommentarer:

 1. Så nydelig!! Hullmønsteret var lekkert! Leit at den ikke passet til tenkt mottaker ...

  SvarSlett
 2. JA denne er nydelig, dumt du ikke syntes den passet men en fin gave blir det nok :) Kanskje du må strikke en i mer farge til din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tror nok kanskje den må strikkes i en annen farge og i en litt større størrelse.. Men ikke riktig enda, for nå må jeg ha litt enkle prosjekter for å puste litt ;-)

   Slett
 3. Den ser jo så vakker ut! Så synd den ikke ble som du hadde tenkt på dattera di. Du finner nok en heldig mottaker etterhvert:)

  SvarSlett
 4. Så kjedelig med klær som ikke passer helt til mottaker. Men den var skikkelig nydelig, noe andre kommer til å sette stor pris på den :D

  SvarSlett
 5. Det blir en veldig fin gave å gi bort, for toppen ble kjempefin! Kanskje det går lettere å strikke nr 2?;) God helg!

  SvarSlett